ADÓ 1%

Magyarországi Baptista Egyház technikai száma: 0286

BÉKE GYÜLEKEZET adószám: 18618042-1-11

Köszönjük támogatásod!

 

Bábmisszió

 

A bábcsapat Újlakiné Pándi Emőke vezetésével Húsvétkor, Karácsonykor meglátogat óvodákat és általános iskolákat előadva az evangélium örömüzenetét. A bábozást énekek is kísérik, melyeket a gyerekek otthon is tudnak énekelni. A gyerekek ajándékba kapnak egy CD-t és egy foglalkoztató újságot, amiben szintén benne van a bábdarab.

Cél, hogy minél több gyerekhez és szüleikhez eljusson az örömüzenet.

 

sni_kislny_nyuszi.jpg

 

Férfikör, nőikör

 

Fontosnak tartjuk, hogy ezekben a csoportokban is építsük egymást.

 

Gyermekszolgálat

 

Közösségünk nagy hangsúlyt fektet a gyermekek felé végzett szolgálatra. Hitben erős, a korosztályi kihívásokra biblikusan reagálni tudó gyermekeket szeretnénk látni. Jelenleg három csoportban zajlik a gyermekek tanítása: ovis, alsós illetve felsős csoportban, de a babák és a tini korosztály is megtalálja a helyét.

 

Házi Csoport rendszer

 

Hisszük, hogy Isten arra hív minket, hogy tanítványok legyünk és tanítvánnyá tegyünk. Megértettük, hogy ennek a vasárnapi alkalmainkon nem tudunk eleget tenni, ezért a gyülekezetünk legfontosabb szolgálata a házicsoport rendszer. Jelenleg négy csoportban várjuk a hitükben erősödni kívánó személyeket.

 

Ifjúsági szolgálat

 

Szeretnénk, ha gyülekezetünk otthont tudna adni a fiataloknak. Egy olyan otthont, ami építi, őrzi és tartalommal tölti meg fiataljaink életét. Ennek érdekében ez a korosztály különleges figyelmet kap.

 

Royal Rangers

 

2016. januárjában a Tatai Baptista Gyülekezet is törzstagjává vált a Royal Rangers Budapest Keresztény Vándorok Ifjúsági Egyesületének.

 

Az egyesület célja, hogy, hatékony ifjúság nevelő tevékenységet folytasson, melyek címszavakban a következők:
1. Testi, lelki, szellemi nevelés,
2. A természet megismerése, szeretete és védelme,
3. Hasznos szabadidő eltöltés,
4. Egészséges életmód,
5. Környezettudatos közösségfejlesztés,
6. Kulturális és kreatív szemlélet, hagyományőrzés,
7. Társadalmi szerep és kötelezettség vállalás,
8. Hazai, külföldi és nemzetközi partnerség

A Royal Ranger Budapest Keresztény Vándorok Ifjúsági Egyesület 2011. novemberben alakult meg. Tevékenységüket azonban már sokkal korábban megkezdték, hiszen a Royal Rangers Keresztény Vándorok Ifjúsági Egyesület (amely országos szervezet) már 1996-tól folyt közösségépítő és nevelő tevékenységet Budapesten.

162.jpg

163Royal rangers.jpg

 

 Partnerszervezetek:

Adománypont

 

2016. február óta nyílt meg a bolt Tatán a Rákóczi úton, azzal a célzattal, hogy az emberek jelképes összegért juthassanak hozzá ruhához, bútorhoz, háztartási cikkekhez, könyvekhez stb. A Szűcs család végzi gyülekezetünkben ezt a szolgálatot. A boltból ingyenes füzetek, kiadványok is elvihetőek, melyek a Biblia örömüzenetét hirdetik. Itt biztos, hogy kincsre találsz!

Nyitva tartás:

Hétfő: ZÁRVA

Kedd:         12:00-18:00

Szerda:      12:00-18:00

Csütörtök:   9:00-15:00

Péntek:       9:00-15:00

Szombat:    9:00-12:00

Vasárnap:      ZÁRVA

 

DOCK Közösségi Központ

 

A DOCK egy olyan hely, ahol a tatai fiatalok közösségben lehetnek egymással. Tatán a Kocsi u. 1 szám alatt található meg a központ, ahol keddenként 14:00-17:00 óráig és csütörtökönként 14:00-17:00 óráig várják a 12-18 éves fiatalokat a szabadidő eltöltésére.
A belépés és a játékok használata is teljesen INGYENES. A cél az, hogy ez egy olyan hely legyen, ahol a fiatalok iskola után, kikapcsolódhatnak és egymással közösségben lehetnek. A nyitva tartás ideje alatt szabad a jövés-menés, aki amikor ráér jöhet.

Kedd délelőttönként pedig Anya Café működik, ahol a kisgyerekes anyukák közösségben lehetnek, időt tölthetnek egymással és lehetőségük nyílik egy kis jótékonysági kreatívkodásra is. Ez a program szintén kötetlen idejű, tehát akkor lehet jönni nyitvatartási időn belül aki amikor ráér. Bővebb információt erről a központban lehet szerezni!