Mindennapjaink

1. Istentisztelet

Minden vasárnap, délelőtt 10 órától kezdődik Istentiszteketi alkalmunk. Ezeken az alkalmakon az értékeink fül alatt olvasható elemek jelennek meg, az ott leírt okok miatt igyekszünk ezek köré fonni Istentiszteleteinket.
Minden alkalmunk nyitott, bárki részt vehet elkötelezettség nélkül is.

Bővebb info:
Szimon Gergő
pasztor@tataibaptista.hu

 

Prédikációk hanganyaga ITT érhető el!

2. Gyermekmunka

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink már fiatal korban rácsodálkozzanak Istenre és, hogy megismerkedjenek a Szentírás igazságaival.
Mindezt, úgy igyekszünk elérni, hogy a legkisebbek is örömmel vegyenek részt a foglalkozásokon.

Vasárnaponként, a prédikáció alatt, négy korcsoportban foglalkozunk a gyermekekkel. Babák, ovisok, kis iskolások és felsősök.
A gyermekek felé szolgáló testvérek elkötelezetten készülnek minden órára, és igyekeznek képzéseken, konferenciákon fejleszteni magukat.

Bővebb info:
Szimon Gergő
pasztor@tataibaptista.hu

3. Ifjúsági munka

Ifjúsági munkásaink sok erőt fektetnek abba, hogy fiataljaink tanítása mellett, egy olyan biztonságos, elérhető és közvetlen környezetet teremtsenek számukra ahol otthonratalálhatnak, megvédve ezzel őket az őket érő, elképesztő mennyiségű erkölcsi, testi és lelki támadásoktól.

Bővebb info:
Frans Van Aken
ifi@tataibaptista.hu

4. Házi csoport rendszer

Gyülekezetünk hirdeti és vallja a házi csoport fontosságát. Vasárnap nem tudunk mindenkivel mélyreható tanitványozási kapcsolatot alakítani, így bátorítjuk tagjainkat, hogy valamelyik csoportban vegyenek részt.

Bővebb info:
Szimon Gergő
pasztor@tataibaptista.hu

5. Anya kör

Isten különleges módon megáldja a gyülekezetet babákkal. Sok fiatal család talált otthont gyülekezetünkben, és többen vannak otthon még babákkal.
Ez a csoport minden szerdán találk
ozik 9-től 11 óráig az Imaházban, és a jelenlevő anyukák Isten Igéjével bátorítják egymást, és beszélik meg mindennapi ügyeiket.

Bővebb info:
Van Aken Eszter
babamama@tataibaptista.hu

6. Angol oktatás

Anyanyelvi tanárral tanítunk angolt, jelenleg az ovis és felnőtt korosztálynak. Amellett, hogy a piciknek lehetőségük van elsajátítani az angol nyelvet, keresztény értékekkel is megismerkedhetnek.

Bővebb info:
Szimon Gergő
pasztor@tataibaptista.hu

7. Royal Rangers

"Légy készen! Készen minden időben!" Ez a mottója a szervezetnek, ami kifejezi azt a vágyat, amire ez az egész munka épül: felkészíteni a gyerekeket mindenre, amire csak lehet. A kreatív és önálló munkára, a játékra, Isten és az általa alkotott, csodálatos természet ismeretére, szeretetére és tiszteletére, a társai felé való szolgálatkészségre, az egészséges életre és egészséges gondolkodásra.

Bővebb info:
www.royalrangers.hu
Galamb Sándor
royalrangers@tataibaptista.hu